Slasherfilm 'Bodies Bodies Bodies' van Nederlandse regisseur krijgt pakkend affiche!

Slasherfilm 'Bodies Bodies Bodies' van Nederlandse regisseur krijgt pakkend affiche!

Halina Reijn regisseert onder meer Lee Pace en Pete Davidson.

A24 heeft een pakkende filmposter vrijgegeven voor een nieuwe horrorfilm die in augustus in de bioscopen moet verschenen. Het gaat dan over Bodies Bodies Bodies v.

Ze maakte de film met en wisselend bekende cast. De voornaamste gezichten zijn Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, Rachel Sennott, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders en Lee Pace. Hieronder het affiche.

Bekijk de afbeelding
Bodies Bodies Bodies
Een groep van zeven jonge vrienden houdt een huisfeest in een afgelegen herenhuis tijdens een orkaan, georganiseerd door de beste jeugdvrienden Sophie en de rijke David. Bee is de vriendin van Sophie en nieuw in hun vriendengroep; ze is naïef voor het soort feest dat ze organiseren en eet een grote hoeveelheid cake zonder te beseffen dat het drugs bevat.

Een van de gasten, Jordan, waarschuwt Bee ook dat Sophie niet is wie ze lijkt. Sophie, die in een afkickkliniek is geweest, heeft al een tijdje niet meer met de anderen in de groep gesproken, en de sociale dynamiek tussen hen is ongemakkelijk. De groep besluit gezelschapsspelletjes te spelen, waarbij ze kiezen voor het duistere "bodies bodies bodies".

Het spel gaat slecht en verbreekt de vriendschappen nog meer, waarbij David ruzie maakt met iedereen, van zijn saaie vriendin Emma tot een andere buitenstaander in de groep, de veel oudere Greg, die de nieuwe vriend van Alice is. Ze beëindigen het spel maar ontdekken al snel dat er een echte moord heeft plaatsgevonden en ze moeten op zoek naar de moordenaar onder hen.

NieuwsFilm

meest populair