Officieel: 'Venom 3' komt eraan!

Officieel: 'Venom 3' komt eraan!

Gaat Tom Hardy's Venom het nu dan opnemen tegen de wereldberoemde superheld?

Het was te verwachten maar nu is het officieel. We hebben al twee Venom-films voorbij zien komen en nu laat Sony weten dat er ook een Venom 3 aankomt!

In 2018 kroop de geliefde acteur Tom Hardy voor de eerste keer in de huid van Venom, een beruchte tegenstander van Spider-Man. Enkele jaren later, in 2021, keerde hij terug voor Venom: Let There Be Carnage. Hoewel de film het niet even goed deed als het origineel aan de box-office, is dit wel te begrijpen, aangezien corona roet in het eten gooide. Toch ziet Sony een derde deel wel zitten.

Sequel
Heel erg gek is het niet dat er een derde deel komt. Hardy's Venom kreeg al twee solo-films en was ook eveneens kort te zien in Spider-Man: No Way Home. Toch was er nog geen bevestiging maar tijdens Sony's CinemaCon werd aangekondigd dat het derde deel er zeker gaat komen.

Hardy zal vast en zeker terugkeren, maar het is vooralsnog onduidelijk welke andere acteurs hem zullen komen versterken en wie de regie voor haar/zijn rekening mag gaan nemen. Het gerucht doet wel de ronde dat Sony graag opnieuw in zee zou willen gaan met Andy Serkis. Hij maakte ook al Let There Be Carnage.

Spider-Man Universe
De laatste jaren werkt Sony flink aan zijn Spider-Man Universe. Hoewel 2022 een beetje een 'mager jaar' zal zijn voor de studio, komen ze in 2023 met Kraven the Hunter, Madame Web én Spider-Man: Across the Spider-Verse.

In 2024 komt dan weer El Muerto uit, met o.a. Bad Bunny. Datzelfde jaar zal hoogstwaarschijnlijk Venom 3 te zien zijn. Dan zullen we er eindelijk achter komen op Venom het op mag gaan nemen tegen Spider-Man, of zelfs met hem gaat samenwerken. Op de IMDb-pagina van Venom 3 staat namelijk "Eddie Brock seeks help from Peter Parker in order to defeat The Hobgoblin" dus de nodige fans kunnen al niet wachten!

NieuwsFilm

meest populair