Johnny Depp wilde goed afscheid nemen van 'Pirates of the Caribbean'

Johnny Depp wilde goed afscheid nemen van 'Pirates of the Caribbean'

Maar kreeg die kans niet.

Enkele dagen geleden suggereerde Johnny Depp nog dat hij voor geen goud terug wilde keren naar de Pirates of the Caribbean-franchise van Disney. Maar nu laat de acteur wel weten een beter afscheid gewild te hebben.

Depp getuigt momenteel in een rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard, en eist een schadevergoeding van 50 miljoen dollar voor smaad en laster. Dat nadat hij een zaak verloor van een krant waarin zij hem beschuldigde van misbruik.

Pirates of the Caribbean
Nadat de vijfde Pirates of the Caribbean-film teleurstelde aan de box office, was niet langer duidelijk welke richting men op wilde met de franchise.

Depp vertelde dat hem gevraagd werd te consulteren op een verhaal, maar in het persbericht niets gemeld werd over zijn betrokkenheid. "Mijn gevoel was dat deze personages een fatsoenlijk afscheid hadden moeten krijgen. Er is een manier om een franchise zoals deze te laten eindigen en ik was van plan om door te gaan tot het daar tijd voor was."

Die kans krijgt Depp niet meer, want de Pirates of the Caribbean-franchise is echt voorbij voor hem en gaat, als Disney de goede invalshoek kan vinden, door zonder hem.

NieuwsFilm

meest populair