Deze regisseurs volgen plotseling opgestapte Justin Lin mogelijk op bij 'Fast X'

Deze regisseurs volgen plotseling opgestapte Justin Lin mogelijk op bij 'Fast X'

Fast X zoekt naarstig naar een opvolger.

Fans van de Fast & Furious-franchise kregen nogal teleurstellend nieuws vandaag. Justin Lin bleek opgestapt te zijn als regisseur van Fast X, het op een na laatste van twee geplande afsluitende delen.

Dat was behoorlijk opmerkelijk nieuws, want de opnames zijn pas een paar dagen geleden begonnen en we hadden nota bene een video met Lin zelf gezien waarin hij nog enthousiast vertelde over Fast X. Vandaag blijkt dat er al druk gezocht wordt naar een opvolger.

Mogelijke vervangers
Een Tweet van The Hollywood Reporter-journalist Borys Kit stelt dat gekeken wordt naar twee mogelijke regisseurs om Justin Lin te vervangen op korte termijn:



"Met steun van Universal, heb ik het moeilijke besluit genomen om terug te treden als regisseur van Fast X, maar wel verbonden te blijven aan het project als producent," schreef Lin over zijn vertrek.

"Na meer dan tien jaar en vijf films, hebben we de beste acteurs, de beste stunts en de beste autoachtervolgingen kunnen opnemen. Als kind van Aziatische immigranten ben ik er trots op te hebben mogen helpen bij het bouwen van de meest diverse franchise in de geschiedenis van film. Ik zal de buitengewone cast, crew en studio voor altijd dankbaar zijn voor hun steun en verwelkomen in de FAST-familie."

Wat de precieze redenen van Lin zijn om op te stappen is niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair