Margot Robbie schittert op eerste foto van opkomende 'Barbie'-film

Margot Robbie schittert op eerste foto van opkomende 'Barbie'-film

Tijdens CinemaCon heeft Warner Bros. een eerste foto van Margot Robbie als Barbie gedeeld.

Greta Gerwigs opkomende Barbie-film heeft een eerste foto gekregen, waarop actrice Margot Robbie te zien is als het titulaire hoofdpersonage. De actrice is te zien in Barbie's bekende roze cabriolet.

Er zijn al redelijk wat geanimeerde Barbie-films uitgekomen, maar Greta Gerwig regisseert de eerste live-action Barbie-film. Het filmproject kwam in ontwikkeling in 2014, waarbij Amy Schumer toen nog de rol van Barbie op zich zou nemen.

Barbie
Uiteindelijk zou Schumer het filmproject verlaten, en na enkele jaren van onduidelijkheid, leek de film toch zijn voeting te vinden. Greta Gerwig en Noah Baumbach werden aangenomen om het scenario te schrijven, waarbij Gerwig ook aangenomen werd als regisseur.

Robbie werd gecast als Barbie, terwijl acteur Ryan Gosling de rol van Barbie's partner Ken kreeg. De rest van de cast bestaat uit Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrara, Michael Cera, en Issae Rae.

CinemaCon
Tijdens Warner Bros. CinemaCon presentatie werd er een eerste foto gedeeld van Robbie als Barbie. Daarnaast maakte Warner Bros. bekend dat de film zal uitkomen op 21 juli 2023.

Hoewel het beeld niet veel verraadt over het plot, laat het wel zien dat Gerwig enkele aantrekkelijke en toepasselijke visuals voor Barbie in petto heeft. Bekijk de volledige foto hieronder.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair