Bekende DC-heldin keert terug in 'Shazam 2'

Bekende DC-heldin keert terug in 'Shazam 2'

Dat hadden we niet direct zien aankomen.

Een preview voor Shazam! Fury of the Gods onthult een schokkende cameo en een opvallende plottwist. Let op: dit artikel bevat dus geheid SPOILERS!

Volgens Screen Rant, dat aanwezig was bij de CinemaCon, werden beelden van Shazam! Fury of the Gods vertoond. Die beelden bevatten een clip van Shazam en Wonder Woman samen in een restaurant in Parijs. Met een nogal opmerkelijk verhaal!

Shazam! Fury of the Gods
In de beelden van Shazam! Fury of the Gods horen we namelijk hoe Shazam zegt dat hij geen relatie kan hebben met Wonder Woman. Daarop staat de Amazonian op, maar twijfelt ze. Ze keert zich richting Shazam en onthult dan dat ze Merlijn is.

Ze laat Shazam weten dat de Daughters of Atlas achter hem aanzitten. Je ziet daarna een draak landen nabij het tweetal, waarop Shazam wakker wordt uit zijn droom.

De film Shazam! Fury of the Gods is de voortzetting van het verhaal van Billy Batson. In de eerste iteratie was hij nog een gewoon jongetje met buitengewone krachten waardoor hij een volwassen superheld werd op het moment dat hij 'Shazam' riep. In dit vervolg is Billy bijna volwassen en heeft hij heel nieuwe uitdagingen die hij het hoofd moet bieden.

Shazam! Fury of the Gods is in december dit jaar in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair