Opvallende nieuwe details 'Aquaman and the Lost Kingdom' onthuld

Opvallende nieuwe details 'Aquaman and the Lost Kingdom' onthuld

Aquaman and the Lost Kingdom laat twee vijanden samenwerken.

De aankomende DC-film Aquaman and the Lost Kingdom onthulde tijdens de CinemaCon nieuwe details. Zo is er een synopsis vrijgegeven die behoorlijk onthullend is!

Uit de nieuwe logline voor Aquaman and the Lost Kingdom blijkt namelijk dat Aquaman moet samenwerken met zijn halfbroer, Orm Marius, a.k.a. de Ocean Master. En nee, dat wordt niet gemakkelijk, want het tweetal moet "een sterkere Black Manta en zijn leger" zien te verslaan.

Aquaman and the Lost Kingdom
Die Black Manta is in deze nieuwe film extreem gevaarlijk en zou zomaar eens ervoor kunnen zorgen dat er een oeroude kracht vrijbreekt. Aan Aquaman en Orm de taak om Atlantis en de wereld te beschermen tegen gevolgen die ze echt niet meer zomaar ongedaan kunnen maken als alles uitkomt zoals Black Manta dat wil.

We weten dat er nog een andere schurk in Aquaman and the Lost Kingdom zit. Van regisseur James Wan hoorden we in het verleden:

"Black Manta bevindt zich nu op een heel ander niveau. Hij is nog altijd een mens. Maar hij heeft nu een magische en oeroude kracht, waardoor hij uiteindelijk de hulp van Orm nodig heeft om het kwaad dat hem over dreigt te nemen aan te kunnen pakken."

Aquaman and the Lost Kingdom is in 2023 in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair