'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' trailer toont oude schurkachtige Peter Pan

'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' trailer toont oude schurkachtige Peter Pan

Daarnaast is een van de zeven dwergen vermist in de trailer van Chip 'n Dale: Rescue Rangers.

Disney+ heeft de eerste volledige trailer van de opkomende animatie/live-action hybride film Chip 'n Dale: Rescue Rangers online gebracht. Chip 'n Dale zijn in Nederland ook wel bekend als Knabbel en Babbel.

Knabbel en Babbel werden bedacht voor de kort animatiefilm Private Pluto die uitkwam in 1943. In 1988 kregen ze hun eigen televisieserie genaamd Chip 'n Dale: Rescue Rangers.

Rescue Rangers
De titulaire eekhoorns hadden in de televisieserie hun eigen detectivebureau genaamd de Rescue Rangers. Naast Knabbel en Babbel bestond het team uit de Australische muis en kaasliefhebber Monterey Jack, piloot en uitvinder Gadget Hackwrench, en huisvlieg Zipper.

In de Nederlandse versie had Gadget Hackwrench de naam Dottie, terwijl Monterey Jack en Zipper dezelfde naam behielden. De animatie televisieserie bestond uit drie seizoenen en kwam tot een einde in 1990.

Knabbel en Babbel
De opkomende Chip 'n Dale film plaatst de personages van Knabbel en Babbel in een hybride universum waar geanimeerde personages naast mensen leven. De stem van Dale wordt in de Engelstalige versie ingesproken door Andy Samberg, terwijl de stem van Chip ingesproken wordt door John Mulaney.

In de film Chip 'n Dale: Rescue Rangers heeft Babbel zijn status als beroemdheid geaccepteerd en bezoekt popcultuur conventies voor zijn fans, terwijl Knabbel het verleden achter zich heeft gelaten en werkt als een verzekeringsagent. De wereld van de film Chip 'n Dale: Rescue Rangers lijkt op dat van de neo-noir komedie animatiefilm Who Framed Roger Rabbit uit 1988.

Officiële trailer
Streamingdienst Disney+ heeft een nieuwe trailer voor Chip 'n Dale: Rescue Rangers uitgebracht. In de trailer is te zien dat ze het leven als detectives weer op moeten pakken om erachter te komen waarom zes cartoonfiguren zijn verdwenen.

In de trailer is ook een oudere en gedeprimeerde versie van Disney's Peter Pan te zien. Bekijk hieronder de eerste volledige officiële trailer van Chip 'n Dale: Rescue Rangers.



NieuwsFilm

meest populair