'Jurassic World: Dominion' toont terugkerende cast & dit zijn nieuwe onthullingen

'Jurassic World: Dominion' toont terugkerende cast & dit zijn nieuwe onthullingen

We weten weer wat meer!

Tijdens de CinemaCon kwam Universal Pictures met een nieuwe foto van Jurassic World: Dominion. Daarop zien we de oude bekende castleden (Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum) terugkeren. En dan is er nog een omschrijving van de beelden die vertoond werden!

De nieuwe beelden van Jurassic World: Dominion beginnen ermee dat Owen in een klein huisje in de bossen woont, met zijn adoptiedochter Maisie. Blue, zijn geliefde raptor-vriend, heeft een eigen baby gekregen, die ontvoerd wordt.

Jurassic World: Dominion
In de beelden is Dr. Ian Malcolm te zien, die zegt dat de "doomsday clock" aftelt en "genetische kracht losgebroken" is. Zelfs Dr. Henry Wu geeft toe een fout te hebben gemaakt. Dr. Ellie Sattler weet de groep bij elkaar te halen en iedereen zover te krijgen samen te werken om de baby op te sporen en te redden.

Er blijkt heel wat op het spel te staan in de film Jurassic World: Dominion, waarbij de mensheid en dinosaurussen met elkaar worstelen over wie het alfa-roofdier van de planeet is.

Het lijkt erop dat, als onze vrienden het niet redden, de dinosaurussen het uiteindelijk over gaan nemen. Dat belooft dus wat voor de film die over pak 'm beet twee maanden te zien is. Hieronder de nieuwe foto's:



NieuwsFilm

meest populair