Marvel Cinematic Universe staat nu gepland tot 2032!

Marvel Cinematic Universe staat nu gepland tot 2032!

De plannen gaan ver.

Kevin Feige onthult dat de plannen voor het Marvel Cinematic Universe nu tot 2032 praktisch ingevuld zijn. De filmfranchise gaat dus nog heel lang door.

Niet lang na het einde van de Infinity Saga, die ruwweg een decennium aan films in beslag nam, gooide Marvel Studios alle stoppen los. Er worden heel wat nieuwe projecten in de franchise ontwikkeld, van films tot series. Daarmee moet er nog veel meer dan ooit gepland worden, en heeft de studio er vermoedelijk een enorme taak aan om alles goed bij te houden en in elkaar te laten linken.

Marvel Cinematic Universe tot 2032
In 2008 werd het Marvel Cinematic Universe gelanceerd en veertien jaar later bestaat de franchise nog altijd. Sterker nog, die lijkt groter dan ooit te zijn, met nieuwe series en films op komst.

Tot 2023 weten we wat Marvel Studios ons allemaal gaat brengen, maar tijdens de CinemaCon werd onthuld dat het decennium daarna ook al helemaal vastgelegd staat.

Voor een deel weten we al wat die nieuwe plannen zijn. Zo komen er films rond Blade, Captain America, Doctor Strange en Black Panther, maar ook Deadpool, de X-Men en de Fantastic Four. Kortom: er zit nog heel wat aan te komen en van veel weten we al wat we mogen verwachten. Al is de precieze invulling van die plannen in veel gevallen nog niet helemaal duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair