Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman and the Lost Kingdom' bereikt 2 miljoen handtekeningen

Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman and the Lost Kingdom' bereikt 2 miljoen handtekeningen

Zo kan Warner Bros. er toch bijna niet meer omheen zou je denken.

Aquaman and the Lost Kingdom is ineens trending op Twitter. Dat gebeurde nadat een petitie om actrice Amber Heard uit de film te halen als Queen Mera de grens van 2 miljoen handtekeningen bereikte.

Dat allemaal terwijl in de rechtbank de zaak tussen de actrice en haar ex-man Johnny Depp verder gevorderd is. De afgelopen week legde Depp een aantal getuigenissen af en dat leidde ogenschijnlijk tot een toename van het aantal handtekeningen.

Aquaman and the Lost Kingdom-petitie
De petitie om Amber Heard uit Aquaman and the Lost Kingdom te halen loopt al een paar jaar. Al bij de release van de eerste film werd door sommige 'fans' opgeroepen om Heard te vervangen voor de tweede film.

Daar werd geen gehoor aan gegeven en inmiddels is de film Aquaman and the Lost Kingdom zo'n beetje opgenomen.

Daarmee lijkt de kans kleiner dan ooit dat Warner Bros. echt iets gaat doen met de petitie. Intussen werkt regisseur James Wan aan de visuele effecten en het finetunen van zijn nieuwe film.

De release van Aquaman and the Lost Kingdom stond gepland voor 16 december 2022, maar werd verschoven naar 17 maart 2023. De regisseur was daar toen alleen maar blij mee, want het gaf hem meer tijd om het goed te doen.

NieuwsFilm

meest populair