De spin-off film van 'A Quiet Place' wordt een prequel genaamd 'A Quiet Place: Day One'

De spin-off film van 'A Quiet Place' wordt een prequel genaamd 'A Quiet Place: Day One'

De spin-off film staat gepland om uit te komen in 2023.

Tijdens CinemaCon is er bekendgemaakt dat de spin-off film van A Quiet Place een prequel zal worden. De eerste film van A Quiet Place-franchise kwam uit in 2018.

Acteur John Krasinski maakte met A Quiet Place zijn horror speelfilmdebuut als regisseur. A Quiet Place werd een grote hit voor Paramount Pictures, en dus kwam er een vervolg genaamd A Quiet Place Part II.

A Quiet Place
A Quiet Place Part II werd ook geregisseerd door Krasinski. De film werd opnieuw een grote hit en bracht 297 miljoen Amerikaanse dollars op bij de box office.

Het vervolg bracht minder op dan het eerste deel, want A Quiet Place bracht 341 miljoen Amerikaanse dollars op met een budget van 17 miljoen Amerikaanse dollars. Toch werd A Quiet Place Part II (ook) gezien als een commercieel succes, omdat de film werd uitgebracht in het midden van de COVID-19-pandemie.

Spin-off film
De franchise van A Quiet Place is nog (lang) niet afgelopen, want A Quiet Place Part III staat gepland om uit te komen in 2025. Daarnaast is er ook een spin-off film voor 2023 aangekondigd.

Bij CinemaCon maakte Paramount enkele belangrijke details bekend over de eerste spin-off film van de A Quiet Place-franchise. Paramount maakte bekend dat de spin-off film een prequel zal worden genaamd A Quiet Place: Day One.

Dag 1
Het publiek kreeg met de proloog in A Quiet Place Part II al een voorproefje hoe de eerste dag van de aankomst van de buitenaardse wezens eruit zag. Het publiek kreeg de familie uit de originele film te zien terwijl ze deze eerste dag meemaakten.

De familie bezoekt een honkbalwedstrijd wanneer een asteroïde plotseling op de Aarde afkomt. De scène toont de chaos die ontstaat als de buitenaardse wezens verschijnen en alle mensen op hun pad afslachten.

Maak geen geluid
Het plot van de originele A Quiet Place speelt zich lang af na de evenementen van de eerste dag, waarbij duidelijk is geworden dat als je wilt overleven je geen (of zo weinig mogelijk) geluid moet maken.

Het maken van een geen geluid stond centraal in beide A Quiet Place en A Quiet Place Part II. Het is daarom ook te verwachten dat dit ook een groot onderdeel zal zijn van de spin-off film - vooral omdat die zich zal afspelen op de eerste dag dat deze buitenaardse wezens arriveerden op de Aarde.

NieuwsFilm

meest populair