'Doctor Strange 2' nu al een groot succes en record in zicht

'Doctor Strange 2' nu al een groot succes en record in zicht

De tickets worden razendsnel verkocht!

MCU-films scoren eigenlijk altijd wel goed aan de box-office, maar voordat het Doctor Strange vervolg überhaupt te zien is, is het nu al duidelijk dat Marvel opnieuw goud in handen heeft!

De nieuwe superheldenfilm, genaamd Doctor Strange in the Multiverse of Madness, heeft voor de release in Amerika maar liefst al 42 miljoen dollar opgehaald. De voorverkoop is nu dan ook al een gigantisch succes.

Problemen
Het project heeft echter de nodige problemen gekend. Zo werd de film meerdere keren uitgesteld en vertraagd (voornamelijk i.v.m. de COVID-19-pandemie) en vertrok regisseur Scott Derrickson. Sam Raimi nam het stokje over maar volgende maand zal Doctor Strange 2 dan eindelijk te zien zijn.

Het is duidelijk te merken dat fans niet kunnen wachten op de nieuwe superheldenfilm, aangezien de tickets als warme broodjes over de toonbank gaan. In de eerste 24 uur verkocht de film al zoveel tickets dat het de eerste plaats overnam en het jaarlijkse record verbrak van The Batman. Er wordt dan ook verwacht dat Doctor Strange 2 een kaskraker gaat worden en het eerste weekend al (minstens) zo'n 150 miljoen dollar zal opbrengen.

Record in zicht?
Spider-Man: No Way Home deed het ook fantastisch en bracht het eerste weekend maar liefst 260 miljoen dollar op en staat daarmee op de tweede plek aller tijden, achter Avengers: Endgame.

Of de Doctor Strange-sequel dit record kan evenaren is nog maar de vraag, maar aangezien de film ook draait om het multiverse en vol zal zitten met superhelden en cameo's vermoeden sommige mensen dat Marvels nieuwste film het misschien nog wel beter gaat doen!

NieuwsFilm

meest populair