Ondanks vertrek bij 'Fantastic Four' gaat Marvel uit van nieuwe 'Spider-Man'-film van Jon Watts

Ondanks vertrek bij 'Fantastic Four' gaat Marvel uit van nieuwe 'Spider-Man'-film van Jon Watts

Ook Tom Holland en Zendaya worden terug verwacht.

Het zal je vermoedelijk niet verbazen, maar Marvel Studios zoekt naar manieren om het huidige Spider-Man-team terug te brengen.

Sony Pictures en Marvel Studios werkten driemaal samen aan een Spider-Man-film. Alledrie hadden hoofdrollen voor Tom Holland en Zendaya en waren geregisseerd door Jon Watts. De derde film, Spider-Man: No Way Home, was een groot succes aan de box office en bleek de derde best verdienende film in de Verenigde Staten ooit.

Spider-Man
Momenteel wordt nagedacht over een mogelijke vierde Spider-Man-film. Die is nog altijd niet officieel aangekondigd, maar we weten dat de makers hier al over denken.

Dat Watts besloot om op te stappen bij de Fantastic Four-film, maakt het ook wat waarschijnlijker dat de filmmaker terugkeert voor meer. Hij liet namelijk al weten dat hij niet stopte met dat project omdat hij geen zin meer had in een samenwerking met Marvel Studios, maar dat hij simpelweg even toe is aan iets kleiners.

Tegelijk gaan we er dus van uit dat op een zeker moment aangekondigd wordt dat Holland, Zendaya én Watts allemaal terug zijn voor een nieuwe Spider-Man-film.

Wanneer die wordt aangekondigd en eventueel te zien is, weten we natuurlijk niet.

NieuwsFilm

meest populair