Gary Oldman wil stoppen met acteren: de volgende grote acteur die stopt

Gary Oldman wil stoppen met acteren: de volgende grote acteur die stopt

De volgende acteur die stopt.

Acteur Gary Oldman lijkt toe te zijn aan pensioen. Deadline sprak met de acteur, die liet weten dat hij denkt dat hij richting zijn pensioen gaat.

Oldman vertelde zeker te zijn dat hij minder acteerdagen in het verschiet heeft, dan achter hem liggen. "Dus als ik kan stoppen met een knaller, nou ja. Pensioen ligt aan de horizon. Ik kan het wel zien aankomen."

Gary Oldman
Nu hoeven natuurlijk niet direct de alarmbellen af te gaan voor het mogelijke pensioen van Gary Oldman. Maar het moge duidelijk zijn dat hij wel overweegt te stoppen. Televisieserie Slow Horses is het meest recente project waar Oldman aan werkte.

"Luister, als ze ons willen, dan gaan we door. Maar het is allemaal aan de mensen boven en het publiek, de kijkers en Apple heeft er wat over te zeggen. Al zie ik mijzelf nog vele jaren Jackson spelen. Ik hield van die boeken, weet dat er Mick Herron-fans zijn die hem ook als iconisch personage zien. Maar als er een knaller is om mee te eindigen, dan ligt het pensioen aan de horizon."

Acteur Gary Oldman draait al vele jaren mee in de acteerwereld, dus een pensioen zou een groot verlies betekenen voor de filmindustrie. De afgelopen weken kondigden Jim Carrey en Bruce Willis al aan te stoppen.

NieuwsFilm

meest populair