'Star Trek 4' lijkt nog helemaal niet zo zeker

'Star Trek 4' lijkt nog helemaal niet zo zeker

Zachary Quinto weet het niet zeker.

Ondanks de eerdere aankondiging weet Zachary Quinto niet zeker of Star Trek 4 dit jaar zal beginnen met de opnames en of de cast van Kelvin Timeline terugkeert.

Quinto, die Spock speelt in de films, is momenteel te zien in het toneelstuk Who's Afraid of Virginia Wolfe? in The Geffen Playhouse te Los Angeles. Matt Shakman, de beoogd regisseur van Star Trek 4, is de artistiek regisseur van het stuk.

Nog geen script gezien
The Hollywood Reporter sprak met Quinto, ook over de toekomst van Star Trek. De acteur staat ​​te popelen om zich te herenigen met de Enterprise-crew, maar hij blijft sceptisch of het dit jaar zal gebeuren. Paramount Pictures zou nog geen specifieke datum hebben vastgesteld.

"Ik weet niet of we het dit jaar zullen doen. Ik weet niet wanneer het zal gebeuren. En ik blijf altijd zeggen dat ik het graag zou doen," zei Quinto, met de mededeling dat hij nog geen script heeft gezien.

"Maar totdat ik iets concreets krijg - 'we filmen deze dag, hier is je script, maak je klaar' - wacht ik af. Ik ben er op geen enkele manier aan verbonden totdat ik definitieve zekerheid heb dat het echt gebeurt," voegde de acteur toe.

Star Trek 4 werd even geleden aangekondigd voor 22 december 2023.

NieuwsFilm

meest populair