Ana de Armas innig met Chris Evans op foto's actiefilm 'Ghosted'

Ana de Armas innig met Chris Evans op foto's actiefilm 'Ghosted'

De opnames voor de film zijn gestart.

Actrice Ana de Armas is hot. Ze wordt voor vele grote films gevraagd. Verleden jaar zagen we haar in No Time to Die als de schietgrage Paloma. Dit jaar dook ze al op in de veelbesproken erotische thriller Deep Water met Ben Affleck.

Dit jaar heeft ze rollen in in ieder geval twee grote Netflix-films. Zo zien we haar in de grote actiefilm The Gray Man met ook Chris Evans en Ryan Gosling. En ze zal ook verschijnen in Blonde, de naar verluidt behoorlijke opvallende fictieve biopic over Norma Jeane alias Marilyn Monroe.

Opnames voor Ghosted gestart
De naam Chris Evans viel hierboven al even. We zien hem samen met De Armas in The Gray Man, maar het duo besloot ook om de film Ghosted op te nemen. Deze actie-avonturenfilm komt van Dexter Fletcher, bekend van onder meer Eddie the Eagle en Rocketman.

De opnames voor Ghosted, waarvoor nog geen plot bekend is, zijn ondertussen gestart en dit wordt bevestigd door foto's op de Instagram-pagina van De Armas. Ze werd afgelopen weekend 34 jaar en vierde een feestje met de cast & crew, waaronder Evans.

"Dit is 34! 🎂🎈🥂 Ik vond het heerlijk om deze speciale dag op de set door te brengen. Bedankt voor alle geweldige verjaardagsliefde," schreef ze op Insta.



NieuwsFilm

meest populair