Depps agent toont aan: carrière stortte als een kaartenhuis in elkaar door Amber Heard

Depps agent toont aan: carrière stortte als een kaartenhuis in elkaar door Amber Heard

De acteur kreeg minder en minder betaald maar komt vandaag de dag niet eens meer aan de bak.

De rechtszaak Johnny Depp v Amber Heard is al een tijdje in volle gang. De geliefde Pirates of the Caribbean-acteur zegt dat zijn carrière en reputatie een enorme klap hebben gekregen door Heards beschuldigingen en dit is zeker waar.

Tijdens de rechtszaak werd recentelijk namelijk onthuld hoeveel Depp verdiende als acteur in Hollywood. De agent van de acteur, Jack Whigham, liet weten hoeveel zijn cliënt werd betaald voor enkele grote en recente films.

Salarisstrookjes
Zo was Depp als de schurk in Murder on the Orient Express te zien, waarvoor hij 10 miljoen dollar kreeg betaald. Voor een andere recente schurkenrol kreeg hij echter nog meer betaald. Het gaat hier om Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Hier kreeg de acteur maar liefst 13,5 miljoen dollar voor, maar hij werd recentelijk vervangen door Mads Mikkelsen vanwege de rechtszaak.

In 2018 was de acteur te zien in City of Lies, waardoor hij in een keer een extra 8 miljoen dollar op zijn bankrekening had staan. In 2019 kreeg hij dan echter slechts 1 miljoen dollar betaald voor Waiting for the Barbarians. Ook voor Minamata kreeg de acteur duidelijk minder betaald, namelijk 3 miljoen dollar.

Minder en minder
Whigham geeft hiermee aan dat de carrière van Depp flink begon in te zakken na de beschuldigingen van Heard. Ook zegt Whigham dat Depp normaalgesproken 22,5 miljoen dollar zou krijgen voor de 6de Pirates-film, maar hier kwam het dus nooit van.

Disney wilde namelijk niet met de acteur door, nadat Heard in 2018 een stuk schreef in The Washington Post, waarin ze zegt mishandeld te zijn door haar ex-man. Depp heeft dit altijd ontkend en wil dan ook aantonen dat hij vanwege de openbare beschuldigingen miljoenen dollars heeft misgelopen.

NieuwsFilm

meest populair