Nieuwe vlam van Kim Kardashian zorgt voor ophef met bijzondere tatouage

Nieuwe vlam van Kim Kardashian zorgt voor ophef met bijzondere tatouage

Pete Davidson is gespot met een wel speciale tattoo...

Rapper Kanye West en topmodel Kim Kardashian waren jarenlang een van de bekendste koppels ter wereld, maar de twee beroemdheden zijn alweer een tijdje uit elkaar. West kan het absoluut niet hebben dat zijn ex nu alweer een relatie heeft met acteur Pete Davidson. Laatstgenoemde haalt nu weer een stunt uit waarmee hij vast en zeker het bloed onder de nagels van West vandaan haalt.

Davidson, o.a. bekend van The Suicide Squad, heeft een relatie met Kardashian, maar dit schoot West in het verkeerde keelgat. De zanger haalde meerdere malen hard uit naar Davidson en deelde regelmatig minder leuke berichten over de acteur. Kardashian vroeg hem hiermee te stoppen, maar ook Davidson deelt af en toe wel een klap uit.

Reacties
De acteur had er namelijk op een gegeven moment zelf ook meer dan genoeg van en stuurde West een selfie, met de tekst: "Ik lig nu met je vrouw in bed". Maar nu gaat Davidson nog een stapje verder.

De 28-jarige acteur heeft namelijk de namen van de kinderen van de 41-jarige Kim en de 44-jarige Kanye op zijn borstkas laten tatoeëren. Zij zijn de ouders van North (8), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (2). Davidson heeft nu een nieuwe tattoo, wat de intialen van de zijn nieuwe vriendin en haar kinderen lijken te zijn, namelijk KNSCP.

Bekijk zijn nieuwe tatoeage hieronder.



NieuwsFilm

meest populair