'Fast X' is een van de duurste films ooit gemaakt

'Fast X' is een van de duurste films ooit gemaakt

En Justin Lin vertrok eerder.

The Hollywood Reporter gaat in een nieuw bericht in op de problemen die Fast X teisterden. Het blijkt dat er heel wat opgestapeld is tot Justin Lin ineens opstapte.

Blijkbaar ging het budget enorm omhoog door de salarissen van de castleden. Zodanig dat de film 300 miljoen dollar kost om te maken. Meer dan 100 miljoen dollar daarvan gaat naar de castleden, die allemaal "salarissen met negen tot tien cijfers" krijgen.

Fast X-vertrek
Op een zeker moment besloot Fast X-regisseur Justin Lin, die vijf films in de franchise maakte, te vertrekken. Hij noemde het zelf creatieve verschillen, maar er blijkt meer gespeeld te hebben. Hoofdrolspeler Vin Diesel zou zich als een diva gedragen hebben en te laat op de set komen, zijn teksten niet kennen.

Lin besloot daarom op te stappen, op 23 april, drie dagen voordat zijn vertrek bij Fast X wereldkundig gemaakt werd en drie dagen nadat de opnames begonnen waren.

Het waren volgens THR daadwerkelijk problemen met Vin Diesel die hiertoe leidden. "Deze film is mijn mentale gezondheid niet waard", had Lin gezegd bij zijn vertrek. Universal heeft dat serieus genomen en bereikte een deal met Lin, zodat hij ook echt op kon stappen.

NieuwsFilm

meest populair