Gerucht: Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman 2' heeft effect

Gerucht: Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman 2' heeft effect

Aquaman and the Lost Kingdom zou haar rol verkleinen.

Amber Heard is terug in Aquaman and the Lost Kingdom, in de rol van Queen Mera. Maar of die rol nog zo groot is als misschien oorspronkelijk beoogd werd?

Warner Bros. kondigde enige maanden geleden al aan dat Heard gewoon terug zou zijn voor de film Aquaman and the Lost Kingdom, ondanks kritiek van sommige fans die vonden dat de actrice uit de franchise geschreven zou moeten worden. Fans van Johnny Depp vonden dat met name.

Aquaman and the Lost Kingdom
Maar Warner Bros. besloot anders en haalde Heard gewoon terug. Inmiddels heeft de petitie om haar uit Aquaman and the Lost Kingdom te halen, echter 3 miljoen handtekeningen bereikt. Een indrukwekkend aantal, dat eigenlijk zo hoog is dat de filmstudio het bijna niet meer kan negeren.

Heard is in een strijd verwikkeld geraakt met haar ex-man Depp. Hij werd door Warner Bros. ontslagen vanwege beschuldigingen van misbruik en huiselijk geweld. Fans volgen nu de zaak waarin Depp 50 miljoen dollar eist van Heard, omdat hij zegt dat ze smaad pleegde.

Hoe dan ook gaat nu het gerucht dat de rol van Heard een stuk kleiner gemaakt is in Aquaman and the Lost Kingdom. Dat zou voortkomen uit de petitie en de "negativiteit jegens haar".

Aquaman and the Lost Kingdom komt in 2023 uit in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair