Johnny Depp had gigadeal voor zesde 'Pirates of the Caribbean'-film

Johnny Depp had gigadeal voor zesde 'Pirates of the Caribbean'-film

Helaas...

De zaak van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard heeft hem vele miljoenen gekost. Dat wisten we natuurlijk al, maar nu krijgen we nog wat meer context en informatie.

Vandaag blijkt namelijk via de voormalig manager van Depp bij CAA (en zijn huidig talent manager) Jack Whigham dat de Pirates of the Caribbean-deal voor een zesde film de acteur 22,5 miljoen dollar op had moeten leveren.

Pirates of the Caribbean
Het was het idee van Depp om te verschijnen in een zesde Pirates of the Caribbean-film, die als afscheid van zijn personage Jack Sparrow zou dienen. Maar door de zaak van Heard tegen Depp en de beschuldigingen die ze richting hem uitte, hield het sneller op dan hij had gewild.

Tijdens de behandeling van de zaak vroeg Elaine Bredehoft, de hoofdadvocaat van Amber Heard, aan Whigham hoe het zit. "Ik moet eerlijk zijn dat ik geen document gezien heb waar 22,5 miljoen dollar op geschreven stond", aldus de manager. Desalniettemin beweerde hij wel dat het bedrag afgesproken was voor de laatste keer van Depp als Jack Sparrow.

De vraag rond een mogelijke nieuwe Pirates of the Caribbean-film is relevant voor Depps zaak tegen Heard, waarbij hij een schadevergoeding van 50 miljoen dollar eist voor misgelopen inkomsten bij films.

NieuwsFilm

meest populair