The Rock is Krypto in eerstvolgende DC-film

Check de nieuwe trailer voor DC Club van Super-Pets.

Bram de Groot 4 mei 2022 09:36 in Algemeen
En daar is weer een trailer voor een aankomende bioscoopfilm over superhelden. Nee, dit keer geen gespierde mannen of vrouwen, maar de krachtige huisdieren van de leden van de Justice League.

Superster Dwayne Johnson (Black Adam) sprak de stem in van Krypto de Superhond in de film DC League of Super-Pets van regisseur Jared Stern en Warner Bros. Pictures. Andere stemmen komen van Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna en Keanu Reeves.

Vanaf 3 augustus zie je DC League of Super-Pets op het Nederlandse witte doek. Hieronder je zowel de Engelstalige als Nederlandstalige trailer.


In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis.

Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.NieuwsFilm