Addison Rae in enkel een doorschijnend jurkje op Insta-foto's

Addison Rae in enkel een doorschijnend jurkje op Insta-foto's

De TikTok-ster in hotelgang.

De in 2000 geboren TikTok-ster Addison Rae heeft wat betreft aandacht niets te klagen. Via TikTok, Instagram en vele andere kanalen trekt ze dagelijks miljoenen kijkers. Voorheen ging dat vooral met zang en dans. Tegenwoordig ook met opvallende / zomerse foto's.

Als we op de IMDb kijken dan zien we dat de in Lafayette, Louisiana geboren superster twee acteerklussen achter haar naam heeft staan. De eerste was in 2018. Ze sprak de stem in van het personage Rosalinde in de animatiefilm Spy Cat of Geheim agent Marnie.

Zo'n twee jaar geleden dook ze op in de film He's All That, als het personage Padgett Sawyer. De tegenhanger van She's All That was geen enorm succes en mogelijk wachten we daarom nog altijd op een nieuwe filmrol van Addison.

Opvallend op Instagram
Nu zagen we Addison al op vele manieren op Instagram. Dit keer zien we haar in een zwarte doorschijnende jurk terwijl er foto's van haar worden gemaakt in een hotelgang. "Ik wil gewoon dat Billie Eilish over me beoordeelt," schrijft de vragende Addison op haar Insta.


De foto's van de 21 jarige Addison Rae zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair