Eerste foto's nieuwe grote 'The Three Musketeers'-film met Eva Green

Eerste foto's nieuwe grote 'The Three Musketeers'-film met Eva Green

Ook met Vincent Cassel en François Civil.

De productiestudio's Pathé en Chapter 2 hebben de eerste foto's onthuld uit hun uitgestrekte tweedelige Europese film, gebaseerd op Alexandre Dumas' meesterwerken The Three Musketeers - D'Artagnan en The Three Musketeers - Milady.

De nieuwe verfilming wordt geregisseerd door Martin Bourboulon (Eiffel) en de opnames voor de twee 'Musketiers'-films - met een totaalbudget van $75 miljoen, zijn bijna klaar na meer dan 140 dagen van opnames.

Er werd geschoten op prestigieuze Franse monumenten, waaronder het Louvre, het Hôtel des Invalides, de kastelen van Fontainebleau en Saint- Germain-en-Laye, Fort la Latte en Chantilly, evenals de citadel van Saint-Malo en het historische stadscentrum van Troyes.

Twee eerste foto's nieuwe The Three Musketeers
Er zijn rollen voor onder meer François Civil (The Stronghold), Vincent Cassel (Black Swan), Eva Green (Casino Royal), Romain Duris (Eiffel), Vicky Krieps (Phantom Thread), Pio Marmai (Rise), Louis Garrel (DNA), Lyna Khoudri (Papicha) en Jacob Fortune Lloyd (The Queen's Gambit).

Tijdens het Cannes Filmfestival, van dinsdag 17 mei tot en met zaterdag 28 mei, wordt er een promotionele "trailer" van 15 minuten vertoond. De eerste film moet op 5 april 2023 in de bioscopen verschijnen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair