Dua Lipa laat zich betasten op Insta-foto's

Dua Lipa laat zich betasten op Insta-foto's

De zangeres zien we binnenkort naast namen als Henry Cavill, John Cena en Samuel L. Jackson.

De Britse Dua Lipa vooral bekend als zangeres van hits als "New Rules", "Don't Start Now" en "Levitating". Haar laatste single is "Sweetest Pie" samen met Megan Thee Stallion. Deze zal het vast ook weer goed doen.

De in Londen geboren celeb zien we binnenkort ook in een film, te zien op Apple TV+. Ze heeft namelijk een rol in de nieuwe misdaadfilm van Matthew Vaughn, bekend van onder meer de drie Kingsman-films. Dua zien we binnenkort in Argylle, ook met namen als Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, John Cena, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston en Sam Rockwell.

Argylle gaat over een spion van wereldklasse die aan geheugenverlies lijdt. Hij wordt misleid door hem te laten geloven dat hij een bestverkopende schrijver van spionageromans is. Nadat zijn geheugen en dodelijke vaardigheden zijn teruggekeerd, gaat hij wraak nemen op de schimmige organisatie waarvoor hij werkte, de Division.

Dua Lipa doet wild op Insta
"colin the caterpillar & caviar," is de reactie bij een nieuwe reeks foto's op Instagram. We zien de zangeres in een gekleurd outfit en op het eerste kiekje wordt ze betast door ene Sarah Lysander, ook hot op Instagram.


Zien hoe de 26 jarige Dua Lipa eruit ziet? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair