Jon Hamm (Mad Men) wil de volgende grote Marvel-schurk spelen

Jon Hamm (Mad Men) wil de volgende grote Marvel-schurk spelen

De geliefde acteur hoopt in de huid te mogen kruipen van de beruchte Mr. Sinister.

Eigenlijk speelt elke grote en bekende acteur op een gegeven moment wel mee in een superheldenfilm. Het is vandaag de dag zeldzaam om een grote naam te vinden die niet meedeed aan een film van bijvoorbeeld Marvel of DC. Jon Hamm hoort echter wel bij deze categorie, maar daar wil de acteur verandering in brengen.

Hamm, o.a. bekend van de populaire serie Mad Men maar ook van sterk onthaalde films als The Town en Baby Driver, wil namelijk maar wat graag de schurk Mr. Sinister spelen in het MCU. Al eerder deden geruchten de ronde dat Marvel hem wilde hebben voor de rol en de acteur zou hier zelf geen enkele moeite mee hebben.

Rol
Mr. Sinister is een van de meest opvallende X-Men schurken en heeft in de loop der jaren zijn weg naar het scherm gevonden in verschillende media, namelijk in de X-Men: The Animated Series. Ook leek het erop dat de bekende villain zijn opwachting zou maken na X-Men: Apocalypse en The New Mutants, maar toen werden de X-Men rechten van Fox overgenomen door Marvel.

Toch denkt Hamm dat de kans zeker nog bestaat om in de huid te mogen kruipen van de schurk. Als Marvel namelijk Mr. Sinister naar het grote scherm wil gaan brengen, wil Hamm hem graag spelen.

Reactie
Zo zegt de acteur: "Ik ben altijd al een grote fan geweest van de X-Men stripboeken. Toen ik nog een kind was las ik ze al. Ik was en ben dan ook een mega fan. Het is een heel interessant en cool verhaal en de manier waarop dit vandaag de dag in beeld gebracht kan worden in films is weergaloos!"

"Ik heb wel vaker contact met mensen die dit soort dingen plannen en maken, en ze doen de strips echt eer aan. Kijk bijvoorbeeld naar de recente Spider-Man-film. De manier waarop ze het Multiverse in beeld brengen is echt heel gaaf en creatief gedaan. Dus ik zou maar wat graag deel willen uitmaken van dat proces!"

NieuwsFilm

meest populair