Ook spierbundel Zac Efron hoopt een rol te bemachtigen bij Marvel

Ook spierbundel Zac Efron hoopt een rol te bemachtigen bij Marvel

Eerder vandaag liet Jon Hamm al weten een schurk te willen spelen, terwijl Efron graag een superheld wil incarneren!

Eerder vandaag liet Mad Men-acteur Jon Hamm weten dat hij maar wat graag een schurkenrol wil spelen in het MCU, maar hij is niet de enige. Ook Zac Efron zit in rol bij Marvel wel zitten.

Efron werd wereldberoemd dankzij zijn rol als hunk Troy Bolton in High School Musical, maar dat imago heeft hij toch enigszins van zich kunnen afschudden met films als The Paperboy, The Greatest Showman en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Nu is de acteur klaar voor de volgende stap.

Superheld
De nodige fans zouden Efron graag in het MCU zien, voornamelijk als Nova of the Human Torch. De acteur zelf ziet dit ook wel zitten. Tijdens een recent interview liet hij zich erover uit.

"Ik ben een grote fan van het Marvel-universum" begint de acteur. "Zolang als ik het me kan herinneren ben ik een fan geweest van Marvel. Dus ja, als het juiste personage voor mij 'langskomt' en ze mij willen voor een rol, zou ik die kans meteen grijpen!"

Druk
Disney nam in 2019 Fox over, waardoor personages als Deadpool, Fantastic Four en X-Men nu allemaal onder Marvel vallen. Genoeg superhelden (of schurken) die dus wel bij Efron zouden kunnen passen.

De acteur zit echter niet stil. Later deze maand zal hij te zien zijn in de nieuwste bewerking van een Stephen King boek, genaamd Firestarter. Hierna zal zij opduiken in de remake van Three Men and a Baby, die op Disney+ uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair