Yeah baby! Komt 'Austin Powers 4' er nu wel of niet?

Yeah baby! Komt 'Austin Powers 4' er nu wel of niet?

Mike Myers geeft een (zeer) cryptisch antwoord...

Mike Myers heeft een cryptische update gegeven over een mogelijke Austin Powers 4. Lees hieronder wat de acteur erover te zeggen had.

Myers bedacht eind jaren '90 de comedy-franchise die o.a. de Bond-films flink op de hak neemt. De drie eerdere films gaan over een Britse spion die allerlei vreemde missies moet uitvoeren om zijn aartsvijand Dr. Evil, die ook wordt gespeeld door Myers, uit te schakelen.

De franchise begon in 1997 met Austin Powers: International Man of Mystery, een film die bij zowel critici als het publiek een hit was. De film kostte slechts 16.5 miljoen dollar en bracht 67 miljoen dollar in het laatje. Dat succes leidde in 1999 tot Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, die lauwere recensies kreeg, maar wel wereldwijd 312 miljoen dollar wist binnen te harken. Daarna volgde nog Austin Powers in Goldmember, die het bijna net zo goed deed met een opbrengst van 296 miljoen dollar.

Tijdens een gesprek met The Jess Cagle Show om zijn nieuwe Netflix-serie The Pentaverate te promoten, werd Myers gevraagd naar de mogelijkheden voor Austin Powers 4. Myers zei er het volgende over:

"Ik kan het bestaan of niet-bestaan van zo'n project niet bevestigen of ontkennen, als het al wel of niet bestaat. Dat is een niet-bevestigende bevestiging van een bevestiging."

Niet bepaald helder dus, maar het zou ons niet verbazen als er achter de schermen gewoon al stiekem gewerkt wordt aan een vierde film over Austin Powers.

NieuwsFilm

meest populair