Netflix dropt cheesy maar vermakelijke trailer van nieuwe actiefilm 'Interceptor'

Netflix dropt cheesy maar vermakelijke trailer van nieuwe actiefilm 'Interceptor'

De film is vanaf 3 juni te streamen.

Liefhebbers van voorspelbare actiefilms kunnen over een maandje hun lol op. Dan brengt Netflix Interceptor uit, waarin een legerkapitein (Elsa Pataky) haar tactische training en militaire ervaring moet inzetten om een luchtverdedigingsbasis in de Grote Oceaan te beschermen voor een terroristische aanslag. Bekijk hieronder de cheesy maar vermakelijke trailer.


De stoere legerkapitein JJ Collins (Pataky) komt oog in oog te staan met de charismatische maar corrupte Alexander Kessel (Luke Bracey), een voormalig inlichtingenofficier die erop uit is om een ondenkbaar plan uit te voeren.

Race tegen de klok
Met slechts minuten op de klok, moet Collins erachter zien te komen wie ze nog kan vertrouwen. Ze moet Kessel en zijn huurlingen zien te stoppen voordat ze deze geschifte en afgrijselijke missie afronden.

Interceptor is het speelfilmdebuut van regisseur Matthew Reilly, die tevens het scenario schreef samen met Stuart Beattie (Tomorrow When the War Began, I, Frankenstein). De rest van de cast bestaat uit o.a. Aaron Glenane, Mayen Mehta, Rhys Muldoon, Belinda Jombwe, Marcus Johnson, Colin Friels en Zoe Carides.

Interceptor is vanaf 3 juni te zien op Netflix. Hieronder vind je nog een poster van de film:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair