Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman'-vervolg scoort al 3,5 miljoen handtekeningen

Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman'-vervolg scoort al 3,5 miljoen handtekeningen

In een week tijd zijn er anderhalf miljoen bij gezet.

Het gaat hard met de petitie tegen Amber Heard, heel hard. Een paar weken geleden hadden nog net geen twee miljoen mensen hun handtekening gezet onder een petitie die Warner Bros. opriep de actrice uit Aquaman and the Lost Kingdom te wippen.

Echter toen de smaadzaak van Johnny Depp tegen Heard, waarbij de voormalig Hollywood-ster een schadevergoeding van 50 miljoen dollar eist, begon met de getuigenis van Depp, groeide het aantal handtekeningen wel heel rap.

3,5 miljoen handtekeningen
Inmiddels zijn er maar liefst 3,5 miljoen handtekeningen gezet onder de petitie waarin fans Warner Bros. oproepen om Heard helemaal uit de film te halen.

De kans lijkt klein dat men daaraan toe gaat geven, maar dat er in krap een week tijd al meer dan anderhalf miljoen nieuwe handtekeningen werden gezet, betekent wel dat men er iets mee moet. Zou je denken in elk geval.

Het gerucht gaat nu dat Warner Bros. inderdaad iets gaat doen met de petitie en Heard een drastisch kleinere rol heeft gegeven in de film. Of het klopt weten we pas volgend jaar als de film in de bioscoop draait.

Check de petitie hier op Change.org.


NieuwsFilm

meest populair