Gave trailer voor 'Lightyear' met Chris Evans

Gave trailer voor 'Lightyear' met Chris Evans

De echte Buzz krijgt eigen Pixar-film.

Disney en Pixar hebben weer een nieuwe trailer en poster voor Lightyear online gezet. De fans van de Pixar-films Toy Story kijken waarschijnlijk al reikhalzend uit naar de release van de animatiefilm midden juni.

In het oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear horen we Chris Evans als het titelpersonage en er zijn ook stemmen van Peter Sohn, Keke Palmer, Dale Soules en Taika Waititi. De regie lag in handen van Angus MacLane (Toy Story of Terror).

Eindelijk weer Pixar in de bioscoop
Lightyear is de eerste Pixar-film die in de bioscoop draait sinds Onward uit 2020 die overigens ook maar heel kort te zien was voordat de deuren dicht gingen vanwege corona. Vervolgens verschenen Soul, Luca en Turning Red alleen op Disney+.


Lightyear draait vanaf 15 juni in de bioscopen. Hieronder ook de nieuwe poster met daarop de vele figuurtjes.

Bekijk de afbeelding
De animatiefilm volgt de legendarische Space Ranger nadat hij is gestrand op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde, samen met zijn commandant en hun bemanning. Terwijl Buzz een weg terug naar zijn thuis probeert te vinden, wordt hij bijgestaan door een groep rekruten en zijn robotkat Sox. De situatie wordt gecompliceerd als Zurg verschijnt, een opmerkelijke verschijning met een leger meedogenloze robots en een gevaarlijke agenda.

NieuwsFilm

meest populair