Zeker drie 'Eternals'-personages uit recente MCU-serie gehouden

Zeker drie 'Eternals'-personages uit recente MCU-serie gehouden

Een grote scène was te duur voor de serie Moon Knight

De serie Moon Knight werd afgelopen woensdag met een opvallende aflevering afgerond op Disney+. Nu blijkt dat de tot op heden losstaande serie bijna cameo's had van personages uit de bekritiseerde Marvel-film Eternals.

Hoofdschrijver Jeremy Slater vertelde aan The Direct dat er oorspronkelijk grote plannen waren om hoofdpersonages uit Eternals in Moon Knight te laten zien. "Ik heb heel hard mijn best gedaan om de Eternals in de serie te krijgen, ook omdat ik maatjes ben met Kumail Nanjiani," onthulde hij. "Ik wil wat Kingo."

Drie tot vier Eternals geschrapt
"Op een gegeven moment was er een flashback die Khonshu's avatars in het oude Egypte liet zien, waarbij er werd gekeken naar hoe Ammit werd opgesloten, met Alexander de Grote en meer van dat soort dingen," vervolgde hij.

"Je zag een soort avatar team-up met de Eternals. Het was echt een leuke scène, maar nogmaals, het was zo enorm duur om het oude Egypte te recreëren en om drie of vier van de Eternals te krijgen voor de grote actiescene."

In Moon Knight zitten verder bizar weinig directe links naar het grotere Marvel Cinematic Universe. De kans is echter groot dat we het opvallende personage in een van de aankomende films of series zien opduiken.

NieuwsFilm

meest populair