Lichamelijk geweld in trailer 'Crimes of the Future' met Viggo Mortensen

Lichamelijk geweld in trailer 'Crimes of the Future' met Viggo Mortensen

De nieuwe David Cronenberg is weer gek.

Neon heeft de officiële trailer uitgebracht voor David Cronenbergs nieuwste sci-fi body-horrorfilm Crimes of the Future, met in de hoofdrol Viggo Mortensen. Check de beelden hieronder.

De film kreeg onlangs een R-rating (16 jaar en ouder) vanwege "sterk verontrustende gewelddadige inhoud en gruwelijke beelden, grafische naaktheid en taal". En dat is terug te zien in onderstaande Red Band-trailer.

Trailer voor Crimes of the Future
Naast Mortensen zie je ook rollen voor Kristen Stewart, Léa Seydoux en Scott Speedman en de film moet op 2 juni in de Nederlandse bioscopen verschijnen.


In Crimes of the Future leert de mensheid in de nabije toekomst zich aanpassen aan de kunstmatige omgeving. Deze nieuwe vorm van evolutie verandert de natuurlijke staat van mensen. Het transformeert hen en verandert hun biologische samenstelling. Dit controversiële versnelde evolutiesyndroom verspreidt zich op een hoog tempo.

De performancekunstenaar Saul Tenser omarmt de veranderingen en laat nieuwe, nog onbekende organen in zijn lichaam groeien. Samen met zijn partner Caprice verwijdert hij deze organen vervolgens in een publieke setting terwijl de overheid meekijkt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair