'Star Wars'-fan maakt van alle personages horrorfiguren

'Star Wars'-fan maakt van alle personages horrorfiguren

Check ze hier!

Recent gedeelde artwork van Star Wars-personages laat ze allemaal als gruwelijke horrormonsters zien. Echt nachtmerriewerk!

Star Wars werd in 1977 gelanceerd door George Lucas en geïnspireerd op onder meer Flash Gordon en John Carter of Mars. De franchise moest avontuurlijk zijn en meteen de nodige grondvesten leggen voor een langdurige franchise. Tegelijk was de boel zo nu en dan heel duister met thematiek en personages en wezens die niet direct als familievriendelijk gezien werden.

Star Wars
Personages als Darth Vader, een cyborg Sith Lord, en de gruwelijk verminkte Emperor Palpatine zagen er altijd al duister uit. Maar er zitten ook heel wat bizarre en soms zelfs angstaanjagende wezens in de Star Wars-films.

Tegelijk is het ook zo dat de hele Star Wars-franchise altijd gemikt heeft op een PG-publiek, en dus nooit te duister kon worden.

Digital Artist Rob Sheridan besloot er desondanks eens een draai aan te geven. Hij herontwierp enkele van de personages en de wezens uit het Star Wars-universum en maakte er heuse horrorvarianten van.

Check hieronder enkele voorbeelden:



NieuwsFilm

meest populair