'Jurassic World: Dominion' is het einde van de complete franchise

'Jurassic World: Dominion' is het einde van de complete franchise

Chris Pratt denkt 't in elk geval.

Acteur Chris Pratt noemt de aankomende film Jurassic World: Dominion het laatste deel in de Jurassic Park-franchise. Een opmerkelijk statement, gezien eerdere woorden van producent Frank Marshall.

Pratt sprak tijdens een interview met The Today Show over de nieuwe film. Hij vertelt dat het een explosief einde is aan het verhaal dat begon met de oorspronkelijke trilogie.

Jurassic World: Dominion is het einde
"Je kent het gevoel wel van een vuurwerkshow op 4 juli, of met de jaarwisseling, en dat er dan altijd de finale is? Je wacht erop en dan ineens: boom! En dan denk je: 'Oh! Dit is het! Dit is de finale!' Voor mijn gevoel is de hele film dat. Hij is 30 jaar in de maak geweest, het is de zesde Jurassic-film en het einde van de franchise," aldus Pratt.

"Ik denk echt dat dit het einde is," ging hij verder toen hem gevraagd werd of dit ook de laatste in de reeks zal zijn.

"Je hebt de legacy cast die terug is, Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, en de hele cast van de Jurassic World-films. Die komen samen op een manier die echt als finale dient."

Tegelijk zei een van de producenten al eens dat het de intentie is om in de toekomst gewoon door te gaan met de franchise. En dat dit wel dient als de culminatie van zes films, maar niet de hele franchise.

NieuwsFilm

meest populair