'Doomsday' scoort bizar goed op Netflix

'Doomsday' scoort bizar goed op Netflix

De film verdeelde de publieke opinie.

Neil Marshall werd lange tijd gezien als het nieuwe wonderkind van de horror-wereld. Vooral nadat hij nog voor zijn 35ste de gruwelijke film The Descent maakte. Maar zijn volgende film, Doomsday bleek een grote flop.

Doomsday scoort op Rotten Tomatoes slechts 51 bij de critici. Het publiek vindt het project nog minder interessant; daar heeft Doomsday een score van 44 procent bij. De film was aan de box office ook geen succes.

Doomsday is een succes op Netflix
Doomsday kostte zo'n 17 miljoen dollar om te maken. En leverde wereldwijd aan de box office slechts 22 miljoen dollar op. Daarmee was de film een enorme tegenvaller.

Het hele land Schotland staat in quarantaine in Doomsday. Een virus heeft de populatie verandert in gruwelijke wezens die in niets meer lijken op mensen. Een heldin leidt een team in de gevarenzone om een geneesmiddel te halen als het virus de grens overgestoken is en aankomt in Londen.

Volgens FlixPatrol is Doomsday ineens superpopulair op Netflix. De top tien in maar liefst 14 landen, op 2 continenten, is bereikt!

Voor Nederland geldt dat Doomsday hier niet te zien is op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair