Eerste foto's van Jason Momoa als dé grote 'Fast & Furious 10' schurk!

Eerste foto's van Jason Momoa als dé grote 'Fast & Furious 10' schurk!

De spierbundel in actie op een motor!

Vin Diesels Dominic Toretto en zijn 'family' hebben het al opgenomen tegen heel wat grote schurken, zoals o.a. Jason Statham, Charlize Theron en John Cena. Nu gaan Toretto en co. het opnemen tegen Aquaman-acteur Jason Momoa in Fast X, die niet bang is om zijn eigen stunts uit te voeren!

De naam van Momoa's schurk is nog niet bekend en ook weten we nog niet precies wat hij van plan is, maar wel weten we dat hij in de huid kruipt van de nieuwe villain die het de Fast & Furious familie behoorlijk lastig gaat maken.

Indrukwekkende cast
Buiten Diesel keren natuurlijk ook weer Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker, Charlize Theron én Cardi B terug. Andere grote namen, zoals The Suicide Squad Daniela Melchior en Captain Marvel Brie Larson komen het team versterken.

Hoewel Fast 10-regisseur Justin Lin recentelijk opstapte (hoogstwaarschijnlijk vanwege creatieve meningsverschillen), werd hij al behoorlijk snel vervangen door Louis Leterrier en vordert het project behoorlijk. Nu zijn er enkele kiekjes verschenen van Momoa, waarin hij een motorachtervolgingsscene opneemt.

De foto's zijn hier te zien!

NieuwsFilm

meest populair