Goed nieuws voor live-action 'Masters of the Universe' film van Netflix

Goed nieuws voor live-action 'Masters of the Universe' film van Netflix

De regisseurs staan te popelen om te beginnen met het project.

Regisseurs Aaron en Adam Nee hebben een veelbelovende update gedeeld over de nieuwe Masters of the Universe-film die zij zullen maken voor Netflix. Lees hieronder wat ze over de status van de film en de opnames te zeggen hadden.

Speelgoedlijn Masters of the Universe is door de jaren heen verschillende malen verfilmd. De bekendste hiervan is natuurlijk de klassieke animatieserie uit 1983, maar er waren ook drie reboots van de tekenfilm, waaronder Kevin Smiths sequel-serie Masters of the Universe: Revelation en spinoff She-Ra and the Princesses of Power. Op live-action vlak werd een 1987 een poging gewaagd, maar dat liep uit op een teleurstellend eindresultaat waarin we Dolph Lundgren zagen als He-Man en Frank Langella als Skeletor.

I have the power!
Aan een nieuwe Masters of the Universe-film wordt al ruim 20 jaar gesleuteld, maar deze lijkt er sinds de betrokkenheid van Netflix nu ook echt te komen. Sony bezat eerder de filmrechten, maar verkocht deze aan de streamingdienst.

Tijdens een gesprek met Screen Rant in het kader van de avontuurlijke romcom The Lost City, werden regisseurs Adam en Aaron Nee gevraagd naar wat ze van plan zijn met hun Masters-film. Ze onthulden dat de opnames van de fantasy-film zullen starten in het voorjaar van 2023. Maar daar is een goede reden voor:

"We boeken goede vooruitgang. De opnames beginnen volgend jaar. Het was te heftig om er direct na The Lost City mee te beginnen, want het is een enorme film. En daar komt de nodige voorbereidingstijd bij kijken. We zijn er momenteel mee bezig en willen volgend jaar in de lente met filmen beginnen."

NieuwsFilm

meest populair