Anthony Hopkins (The Father) in trailer van mysterieuze scifi-thriller 'Zero Contact'

Anthony Hopkins (The Father) in trailer van mysterieuze scifi-thriller 'Zero Contact'

Het project wordt omschreven als "een van de eerste NFT-films ooit gemaakt."

Hieronder vind je een trailer van Zero Contact, een mysterieuze nieuwe scifi-thriller met in de hoofdrol Oscarwinnaar Anthony Hopkins (The Father, The Silence of the Lambs). Daarnaast is het schijnbaar ook "een van de eerste NFT-films ooit gemaakt."


Zero Contact volgt vijf personages, verspreid over de hele wereld. Ze zijn met elkaar verbonden door hun toewijding naar de overleden tech-grootheid Finley Hart (Hopkins), maar ook vanwege het feit dat ze er allemaal naar streven om Harts geheime en potentieel dodelijke technische uitvinding te stoppen. Deze machine is ofwel de oplossing voor de problemen van de mensheid, maar zou ook het einde van het leven op aarde kunnen betekenen.

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit Aleks Paunovic, Tuva Novotny, Rukiya Bernard, Veronica Ferres, Adrian Holmes, Lilly Krug en Martin Stenmarck. De regie staat op naam van Rick Dugdale, en het scenario werd geschreven door Cam Cannon.

Schijnbaar is Zero Contact vorig jaar al uitgebracht op het NFT-platform Vuele, maar de film gaat nu alsnog richting de bioscoop. De film, die in 2020 tijdens de pandemie in 17 verschillende landen werd geproduceerd, komt in de Verenigde Staten uit op 27 mei.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair