Josh Brolin over 'Sicario 3': "Geef de hoop nog niet op!"

Josh Brolin over 'Sicario 3': "Geef de hoop nog niet op!"

De acteur denkt dat er nog wel een derde deel komt!

Denis Villeneuve wist hoge ogen te gooien met Sicario in 2015. De regisseur had zijn verhaal verteld maar in 2018 kwam er toch een vervolg van filmmaker Stefano Sollima, genaamd Sicario: Day of the Soldado. Maar komt er ook nog een derde deel?

Josh Brolin was, net zoals Benicio Del Toro, in beide delen te zien. De acteur werd tijdens een recent interview gevraagd of fans nog mogen en kunnen hopen op een Sicario 3. Zijn antwoord was als volgt.

Reactie
Brolin zegt dat er een script klaarligt dat het verdient verfilmd te worden: "Ik weet alleen niet wanneer het ervan komt. Misschien wanneer ik 80 ben?" grapt de acteur. "Maar nee, als ik serieus ben, ik denk er veel aan en we willen het allemaal graag doen".

"Het script is geschreven en herschreven. We willen zeker wel een derde deel maken, als wij in ieder geval de kans ervoor krijgen! Geef de hoop dus nog niet op!"

Wat te verwachten?
De kans is klein dat Villeneuve terugkeert, aangezien de regisseur het eigenlijk bij een deel wilde houden en hij ook druk bezig is met zijn Dune-franchise (waarin Brolin eveneens te zien is). Taylor Sheridan schreef wel het script voor beide films en wist ook hoge ogen te gooien met o.a. Yellowstone en Hell or High Water, dus een mooi script ligt waarschijnlijk wel klaar.

Brolin zit echter niet stil en heeft de nodige films op 'zijn agenda' staan en hetzelfde geldt voor Del Toro, die getekend heeft voor o.a. White Lies van Oliver Stone en All-Star Weekend van Jamie Foxx. Het kan dus nog wel even duren voordat het derde deel daadwerkelijk mocht gemaakt, mocht de studio ooit het groene licht geven.

NieuwsFilm

meest populair