Tom Felton over hét grote minpunt van zijn Harry Potter-rol als Draco Malfoy

Mensen zagen hem als Draco en niet als Tom.

FilmTotaal 12 mei 2022 12:40 in Celebrity
Recentelijk liet Harry Potter-acteur Tom Felton (Draco Malfoy in de franchise) weten in het begin maar weinig interesse te hebben in de rol. Toch werd hij gekozen als de perfecte Draco en hoewel het zijn carrière enorm heeft geholpen, hielp het hem niet op een ander vlak.

Felton werd namelijk op een jonge leeftijd al wereldberoemd, aangezien hij hoge ogen wist te gooien in de geliefde franchise. Op 13 jarige leeftijd brak hij door als Harry Potters aartsvijand en in alle acht de films speelde hij een belangrijke rol.

Lastig
Alle Harry Potter-fans kunnen zich dan ook niemand anders voorstellen als Draco Malfoy, maar juist dit maakte het voor Felton erg lastig. De associatie met zijn personage was zo groot dat het nadelig was voor zijn eigen sociale leven. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

"Sommige mensen worstelen echt met het idee dat ik niet dit speciale en populaire kind was" begint Felton. "Ze begrepen niet dat ik een gewone jongen was met geblondeerd haar die een boze tovenaar speelt. Dus dat was niet altijd even makkelijk. Het heeft me ook zeker niet geholpen bij de meisjes..."

'Niet' aardig
Felton gaat verder door te zeggen dat meisjes hem niet zagen als Tom Felton, maar als Draco Malfoy en er dus meteen vanuit gingen dat hij gemeen was. Toch heeft Felton wat succes gehad op dat vlak. Emma Watson liet namelijk al eerder weten enorm verliefd te zijn geweest op Felton en ook heeft hij enige tijd een relatie gehad met Jade Olivia Gordon, die hij eveneens leerde kennen op de set van Harry Potter.

NieuwsFilm