4 miljoen mensen willen Amber Heard laten verwijderen uit 'Aquaman'-vervolg

Dat is niet mis.

Jim Pedd 14 mei 2022 22:30 in Algemeen
De petitie tegen een rol van actrice Amber Heard in Aquaman and the Lost Kingdom gaat uiterst hard. Waren er een maand geleden nog geen twee miljoen handtekeningen, zijn er inmiddels meer dan vier miljoen.

Fans van Johnny Depp begonnen met hun petitie om Amber Heards Queen Mera uit Aquaman and the Lost Kingdom te laten halen, omdat ze het niet okay vonden hoe de actrice de carrière van hun favoriete Hollywood-acteur (in hun woorden) 'kapot had gemaakt'. Daarom willen ze van Warner Bros. en DC Films vragen om haar eruit te halen.

Vier miljoen handtekeningen
In de petitie roepen fans van Johnny Depp op om Amber Heard uit Aquaman and the Lost Kingdom te laten halen.

Check hier de petitie op Change.org.


De grens van 3 miljoen handtekeningen werd bereikt op 4 mei 2022. Vandaag is de grens van 4 miljoen dus bereikt. Het geheel komt voort uit het feit dat Heard en ex-man Depp verwikkeld zijn geraakt in een verschrikkelijk juridisch gevecht, waarbij de beschuldigingen over en weer vliegen.

Fans volgen de zaak op de voet. De afgelopen tijd was Depp aan het woord in zijn smaadzaak tegen Heard om 50 miljoen dollar aan schadevergoeding te eisen. Binnenkort mag Heard haar kant van het verhaal verder vertellen (de zaak ligt tijdelijk stil). Sinds Depp begon, is het aantal handtekeningen fors gestegen.

Overigens zien we ook een petitie waarin fans Disney vragen om Depp terug te brengen als Jack Sparrow, ook enorm scoren.

NieuwsFilm