Alleen deze acteur kan 's wereld bruutste huurmoordenaar spelen

De regisseur van 'hitman'-film 'Polar' gaat opnieuw de samenwerking aan met een oude bekende om het verhaal van 'the Black Kaiser' te verfilmen, de meest dodelijke huurmoordenaar ter wereld.

Mitchell 13 mei 2022 11:02 in Algemeen
Eerder werkten regisseur Jonas Akerlund en acteur Mads Mikkelsen al samen aan de film Polar over een wraakzuchtige huurmoordenaar. Het onderwerp en de samenwerking bevielen, waardoor ze nu een nog gruwelijker en spannender verhaal willen gaan maken.

Mads Mikkelsen staat de laatste tijd in de schijnwerpers door zijn grote rol als tovenaarsschurk Grindelwald in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Daarvoor heeft hij al lang carrière gemaakt in Europese films, waaronder Jagten en Druk. Sinds zijn vertolking van de 'Bond Villain' in Casino Royale heeft hij ook zijn doorbraak in de VS gemaakt, waarbij zijn kwaliteiten als schurk steeds meer gewaardeerd worden.

Het verhaal van The Black Kaiser
In 2019 speelde Mads Mikkelsen in de film Polar, geregisseerd door Jonas Akerlund. De film was gebaseerd op de grafische novelle Polar van Victor Santos.

De nieuwe film zal zich in hetzelfde stripuniversum afspelen. Het verhaal gaat als volgt: 'The Black Kaiser', de beste huurmoordenaar in zijn vak, ontmaskert een dodelijke samenzwering, die een orde van moordenaars beschermt. En natuurlijk zal Mikkelsen vervolgens het doelwit worden van deze groep...

Mikkelsen zal de rol van 'the Kaiser' gaan vertolken. Maar daarnaast zal hij ook meewerken aan het script, samen met scenarist Jayson Rothwell.

Volgende week zal de film worden gepresenteerd op de filmmarkt van filmfestival Cannes, waar het naar verwachting meer dan voldoende geld zal ophalen om te worden gerealiseerd.

NieuwsFilm