Hugh Jackman wil maar wat graag een tweede 'The Greatest Showman' maken

Hugh Jackman wil maar wat graag een tweede 'The Greatest Showman' maken

Althans, als hij een goed script krijgt wil hij het meteen doen!

Hugh Jackman heeft al in héél wat films geschitterd. Zo wist de acteur bijvoorbeeld hoge ogen te gooien in o.a. The Prestige, Prisoners en The Greatest Showman. De nodige fans hopen dat de laatstgenoemde film een vervolg krijgt en hier laat Jackman zich nu over uit.

De acteur speelde de hoofdrol in de film uit 2017, waarvoor hij in de huid kruipt van P.T. Barnum, een Amerikaanse showman en circusuitbater. Hij werd in een keer beroemd toen hij vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.

Meer
Volgens menig filmfanaat is er nog veel meer te vertellen over het waargebeurde verhaal van Barnum en daar is Jackman het zo te zien met eens. Tijdens een recent interview liet hij zich over een mogelijk tweede deel uit.

Zo begon de acteur grappend: "Als je een beetje op de hoogte van mijn carrière bent, weet je dat ik tegen vervolgen en sequels ben. Ik doe daar nooit aan! Niet meer dan negen films in ieder geval!" Hier heeft Jackman het over zijn superheldenrol als Wolverine. Maar liefst 17 jaar lang speelde hij het geliefde personage in 9 films.

Interesse
Jackman, die dit jaar hoge ogen wist te gooien op Broadway met The Music Man (waarvoor hij zelfs is genomineerd voor een Tony Award) liet wel weten interesse te hebben in een tweede The Greatest Showman-film: "Ik sta hier zeker open voor. Als ze met een goed idee komen wil ik het zeker doen!"

NieuwsFilm

meest populair