'Jurassic World'-franchise toch niet voorbij na derde deel

Chris Pratt nuanceert zijn eigen woorden.

Jim Pedd 14 mei 2022 14:13 in Algemeen
Chris Pratt overweegt toch wel terug te keren naar de Jurassic-franchise, ook na Jurassic World: Dominion. Hij nuanceert daarmee zijn eigen eerdere woorden, waarin hij erop wees dat de franchise tot een einde komt met de release van de nieuwe film.

In een recent interview vertelde Pratt dat Jurassic World: Dominion het einde van de franchise was. De film was volgens hem echt het einde, mede door de connectie die gelegd wordt met de oorspronkelijke films en dat dit het einde van de trilogie is.

Jurassic World-terugkeer
Tijdens een interview met Comic Book vertelde Pratt dat een terugkeer wel mogelijk is.

"Ik bedoel, ik denk dat het misschien wel kan? Je zou het open willen laten, open willen blijven staan voor de mogelijkheid," begon Pratt.

"Kijk naar Avengers: Infinity War, en Endgame. Die kwamen er na tien jaar en twintig films. Al die personages hadden hun eigen verhalen, hun eigen trilogieën en dat komt allemaal samen. En je denkt: 'Dit is fantastisch'. Je ziet hun werelden botsen. En dit voelt net zo."

"Je hebt de Jurassic Park-trilogie, en de Jurassic World-trilogie en dit is de epische conclusie. Na het einde van Avengers zijn ze doorgegaan met Marvel-films, maar het voelt als een fase die voorbij is en iets nieuws waar je in rolt. Natuurlijk maakt Marvel nog altijd geweldige films en mijn gevoel is dat het logisch is dat Jurassic ook zoiets blijft doen. Maar Iron Man is weg. Misschien ben ik wel de Hulk. Wellicht."

NieuwsFilm