Gerucht ontkracht: Deze naaktfoto is niet van Amanda Bynes (Hairspray)

De advocaat van de actrice spreekt schande van het beleid van Twitter.

Amanda Bynes heeft ontkend dat zij de vrouw is van wie op dit moment een naaktfoto rondgaat op het internet. Dat meldt de Amerikaanse gossipsite TMZ, die met de She's the Man-actrice heeft gesproken.

Op de foto is een vrouw met roze geverfd haar te zien. Ze zit in een gevuld bad met haar achterwerk richting de camera. Het gezicht van de vrouw is niet zichtbaar. "Haters kunnen m'n kont kussen", staat erbij de desbetreffende foto geschreven.

Al snel verschenen er geruchten dat het hier zou gaan om een foto van Bynes. Het account waarop het kiekje is geplaatst heeft namelijk het gezicht van de 36-jarige beroemdheid als profielfoto.

'Schadelijk parodie-account'
De advocaat van Bynes laat weten dat het om een parodieaccount gaat. Degene achter het account zou de actrice belachelijk willen maken om de tijd dat het mentaal minder met haar ging.

Haar team zou al jaren proberen om het account uit de lucht te krijgen, maar zonder succes. Twitter zou niet mee willen werken aan een verzoek daartoe.

"Hier is gewoon niets grappigs aan. Het is totaal ongepast om dit account online te houden", aldus Bynes' adocaat in een statement.

NieuwsFilm

meest populair