Katja Schuurman innig met Georgina Verbaan op Insta-foto

Throwback naar de eerste Costa

FilmTotaal 16 mei 2022 06:00 in Celebrity
Zo'n twintig jaar geleden was Katja Schuurman al een van de grootste Nederlandse sterren en tot op de dag van vandaag zien we de Bunnik geboren brunette met regelmatig in films, series en shows.

Recent keerde ze terug als het personage Frida in de romkom Costa!!, het vervolg op Costa! uit 2001. Dit keer is ze geen tiener de spannende avonturen tijdens de avonduren beleeft aan de Spaanse kust, maar moeder van een dochter, gespeeld door Abbey Hoes, die het Spaanse Salou onveilig maakt.

Overigens zien we Katja in 2022 in nog een soort van vakantiefilm. In Casa Coco gaan we namelijk naar een soort ouderenverblijf met de naam Coco, wat ook de naam is van het personage van Katja.

Samen met Georgina Verbaan
"Toen Costa!! nog Costa! was. En ik @gverbaan vaker kon knuffelen. Mooie tijden dus. 😁" schrijft Katja bij een Throwback-foto op Instagram. We zien de actrice samen met Georgina Verbaan knuffelend op een promofoto voor de eerste Costa! uit 2001.


Wil je de 47 jarige Katja Schuurman op de foto zien, samen met Georgina Verbaan? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm