3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Hoop vermaak op de grote streamer.

Bram de Groot 16 mei 2022 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie uiteenlopende sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Zathura: A Space Adventure

Regie: Jon Favreau | Hoofdrollen: Kristen Stewart, Josh Hutcherson, Tim Robbins, Frank Oz, Dax Shepard, Derek Mears, Jonah Bobo | Kijk nuHet verhaal gaat over twee broers die het spel Zathura in de kelder van hun vaders huis vinden. Door het spel wordt het huis in de ruimte getransporteerd en de broers gaan op weg naar Zathura om het spel te beëindigen, maar er loert gevaar om elke hoek.

Back to the Future

Regie: Robert Zemeckis | Hoofdrollen: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Billy Zane, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, James Tolkan, Marc McClure, Casey Siemaszko | Kijk nuMarty McFly is een doorsnee tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown. Doc ontwerpt een tijdmachine waardoor Marty per ongeluk wordt teruggezonden naar 1955. Hier ontmoet hij zijn ouders die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen.

Men in Black

Regie: Barry Sonnenfeld | Hoofdrollen: Will Smith, Tommy Lee Jones, Vincent D'Onofrio, Tony Shalhoub, Rip Torn, Siobhan Fallon, Linda Fiorentino | Kijk nuMen in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

NieuwsFilm