Eerste trailer nieuwe Predator-film 'Prey'!

Binnenkort te zien op streaming.

Bram de Groot 17 mei 2022 22:30 in Video
In 2018 was er nog The Predator van regisseur Shane Black en ondanks de poging om een opvallende film in de franchise op te leveren, bleek deze geen succes. In augustus verschijnt een volgend deel in de reeks.

Dit keer krijgen we een prequelfilm, met de titel Prey en nu is de regisseur Dan Trachtenberg, bekend van het beklemmende 10 Cloverfield Lane uit 2016.

Eerste teaser voor Prey
Via 20th Century Studios ontvangen we de eerste korte teaser voor Prey. En die beelden onthullen de inzet: geen moderne actie, maar een avontuur tussen prooi en het bekende roofdier in de wildernis. En dat doet toch een beetje denken aan het origineel.

Dit keer geen ontzettend bekende acteurs. Het is namelijk vooral Amber Midthunder (The Ice Road, Hell or High Water) die het opneemt tegen het filmmonster. De trailer onthult ook de verschijningsdatum.

Vanaf 5 augustus is Prey te zien op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Aangezien die dienst voor tweederde onderdeel uitmaakt van The Walt Disney Company is de kans groot dat de film in Nederland te zien is op Disney+ Star.NieuwsFilm